Din fertilitet logo

HVAD ER AKUPUNKTUR

Akupunktur, meget mere end bare nåle

AKUPUNKTUR BEHANDLINGER

TCM akupunktur
Behandling med nåle i forskellige punkter på kroppen, hvor energi tilhørende et bestemt organ er blokeret. Når nålene placeres i kroppen, løsnes blokeringer og energien bliver igen tilgængelig for kroppens funktioner.

Øreakupunktur
Akupunktur på forskellige punkter i øret. Det hele menneske er placeret i øret, hvorfor et bestemt kropsområde kan behandles ved stimulation af punkter i øret.

Akupressur/meridianmassage
Tryk og massage langs kroppens meridianbaner med henblik på at løsne evt. blokeringer er ophobninger af energi.

Lys- og frekvensterapi
Behandling med lys og frekvenser på områder af øret eller kroppen, for at stimulere til en regulering af kroppen, både mentalt og kropsligt.

Denne behandlingsform er en blidere behandlingsform, og kan med fordel anvendes på dig der lider af nåleskræk.

Cupping
Cupping er en metode, hvor en hul genstand sættes på huden og suges fast ved hjælp af undertryk. Behandling med cupping har den primære opgave, at bevæge energi og løsne blokeringer i kroppens væv. Cupping kan enten anvendes masserende, eller statisk på udvalgte akupunkturpunkter, muskler, eller led.

Moxa
Moxa er en varmende pind bestående af gråbynke. Røgen og varmen fra moxapinden trænger gennem huden og stimulerer forskellige akupunkturpunkter på kroppen. Moxa har en speciel ”cigaragtig” lugt, og derfor anvendes som oftest kulstave som alternativ.

Myoreflexterapi
At anvende tryk på forskellige muskeltilhæftninger på kroppen, med det formål at påvirke

Massage
Massage til dig som er gravid, med henblik på at øre kroppens oxytocinniveau, skabe cirkulation og give dig en pause fra hverdagen sammen med din baby.

Jeg behandler altid årsagerne til de underliggende gener, frem for blot at symptombehandle. Du vil derfor opleve, at ingen behandling er ens. Ved at behandle årsagen til symptomerne, bringes kroppen tilbage i balance og generne afhjælpes betydelig bedre.