Din fertilitet logo

EFTERFØDSELS SAMTALE

Fødselsoplevelsen er unik og individuel. Måske er fødslen forløbet ukompliceret, men du har brug for at få gennemgået forløbet, så tingene kan falde på plads i dit hovedet. Eller måske har du undrende spørgsmål, da fødslen ikke foregik som forventet og har efterladt et tab af kontrol. Uanset hvordan fødslen er forløbet, kan det være gavnligt at få talt forløbet igennem med en fagperson. Nogle gange vil det være relevant at tale med den/de personer som var med under selve forløbet og andre gange kan det give mening at få andre øjne på. Dit fødested kan hjælpe dig med en kopi af din fødejournal, så vi kan gennemgå forløbet ud fra denne. Dette er ofte en fordel og kan skabe et godt overblik.

INFO OG PRISER

Efterfødselssamtale med gennemgang af dit fødselsforløb
Pris: 995 kr.
Varighed 1 t. Ekstra tid kan tilkøbes på forhånd ved behov. 300kr pr. halve time.

Efterfødselssamtale med gennemgang af dit dit fødselsforløb inkl. efterfølgende traumebehandling
Pris: 1.795 kr.
Varighed 2 t. 

Opfølgende samtale
Pris: 850 kr.
Varighed 1 time. Ekstra tid kan tilkøbes på forhånd ved behov. 300kr pr. halve time.

TRAUMATISK FØDSELSOPLEVELSE

En traumatisk fødselsoplevelse sætter sine spor i kroppen, hvilket kan fylde efterforløbet med negative tanker og kan have betydning for hvordan du tænker om din egen krop, samt influere negativt på efterfølgende graviditeter og fødsler. 

Ved hjælp af traumeterapi og chromoterapi (lysbehandlingsterapi) kan man tilgå det emotionelle center i hjernen også kaldet det limbiske system. Det er herfra at traumer, stress og emotioner bliver bearbejdet. Lyset påvirker nervesystemet i huden, som optager de forskellige frekvenser, som lyset sender ud. På denne måde kan lyset kommunikere med forskellige dele af kroppen og udføre helende opgaver.

CHROMTERAPI HAR VIST SIG AT KUNNE REDUCERE:

  •     Depression
  •     Angst
  •     Psykiske traumer
  •     Søvnløshed
  •     Smerter

En tidligere traumatisk fødselsoplevelse, kan være en årsag til, at en efterfølgende graviditet udebliver, da kroppen er i konstant alarmberedskab. 

En kombination af en efterfødselssamtale og behandling med traumeterapi og chromoterapi kan derfor være gavnligt for dig, som har brug for at få gjort op med tidligere traumer. Ved f.eks. at hjælpe nervesystemet til at sætte en tidligere traumatisk fødsel i den rigtige forståelsesramme, kan det bidrage til at sikre den fødselsfortælling du har brug for, til at komme videre.