Din fertilitet logo

PRIVAT FØDSELSFORBEREDELSE I EGET HJEM

En positiv fødselsoplevelse begynder allerede i graviditeten.

INFO

Pris: 1500,-

Fødselsforberedelse inkl. graviditetstjek i eget hjem i Holstebro og omegn. 10 km uden for Holstebro kommer et kørselstillæg på 350kr.

Det kræver øvelse at ruste sig til selve fødslen.
Selvom det er kvinden, der bærer og føder barnet, er det vigtigt at gøre fødslen til en fællesoplevelse. Jo bedre partneren forstår de små signaler du som fødende sender, jo nemmere kan du få den rigtige støtte undervejs. Og er noget man som fødende kvinde har brug for, er det at have en tryg klippe ved sin side. Forleden besøgte jeg et skønt par, der efter en tidligere fødsel ved kejsersnit ønskede ekstra forberedelse til den kommende fødsel.

Læs hvad de sagde efter besøget: “Det var rigtig dejligt at du kom hjem til os, det vil vi meget gerne anbefale til andre.Vi er rigtig glade for de gode og meget konkrete øvelser, som vi selv kan lave hjemme inden fødslen. Særligt øvelsen, hvor vi øvede vejrtrækning, afspænding og visualisering. Vi har også lavet rebozoøvelserne, hvilket er så dejligt. Det var fantastisk, at vi begge blev inddraget i øvelserne, det styrker vores samarbejde. Derudover var det rigtig godt at tale fødslens forløb og de forskellige faser,vi kan forvente, igennem.”“Vi vil meget gerne anbefale fødselsforberedelse med Camilla til alle! Efter de to timer med Camilla føler vi os meget mere klar på fødslen. Dette skyldes særligt, at det har givet os følelsen af, at fødslen er noget vi skal og kan klare sammen.”

HAR DU OGSÅ INTERESSE I ET HJEMMEBESØG?

Du vil få:

  • Konkrete teknikker til at håndtere smertesignaler under fødslen

  • Rebozo-øvelser til afspænding og vestimulation

  • “Krammeøvelsen” for dig og din partner

  • Gennemgang af fødslens faser og redskaber til at mestre dem

  • Mulighed for at lære hinanden bedre at kende inden i står i orkanens øje

  • Mine bedste jordemodertips
  • Mulighed for at få svar på de spørgsmål, I måtte have.

  • …og så løfter jeg sløret for mine absolut ynglingsdufte til brug under fødslenJeg ser frem til at møde jer.