Din fertilitet logo

KOSTTILSKUD OG LIVSSTIL

Overvejer I, hvordan I begge to bedst muligt kan forberede jer til en graviditet? Og har I tænkt på, om man rent faktisk kan optimere sædkvaliteten? 

LIVSSTIL

Livsstil forud for en graviditet er mindst lige så vigtig, som livsstil under graviditeten. Barnet ernæres med det miljø der omgiver dig, hvorfor alt lige fra stress til andre uhensigtsmæssige levevis som rygning, dårlig kost og forhastet spisning, alt sammen har indflydelse på sundheden af dit barn – endda før selve undfangelsen. 

Dette gælder både for mænd og kvinder, da det tager ca. 3 måneder at påvirke kvaliteten af henholdsvis æg og sædceller til det bedre. Fertilitetsfremmende behandlinger med akupunktur og livsstilsændringer kan herved øge dine chancer for graviditet, og samtidig nedsætte risikoen for ufrivillig abort. 

Det optimale er, at påbegynde en fertilitetsfremmende livsstil min. 3 måneder før ønsket undfangelse – gerne tidligere. Det er det anbefalede tidsrum for, at gøre kroppen klar til graviditet.

KOSTTILSKUD

Punalpin er et dansk naturprodukt, som har vist sig at kunne optimere sædkvaliteten. Produktet er baseret på en patenteret kombination af granatæble og galangarod og findes i to varianter: 
 
#Punalpin og #PunalpinPLUS. 
 
PunalpinPLUS er en produktvariant, som også indeholder selen, zink og aronia. Selen bidrager til normal dannelse af sædceller, mens zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Begge produkter anbefales i mindst 3 måneder for at dække den fulde periode, som det tager at producere en ny sædcelle. 
 
Virkningen af Punalpin er testet med markant positivt resultat, i et klinisk forsøg, i offentlig regi. Resultaterne af forsøget er offentliggjort i det anerkendte, videnskabelige tidsskrift Plus One. 
 
Du kan læse mere om resultaterne her
 
Punalpin er udviklet og produceret af det danske firma Nerthus, som har adresse og laboratorium på en økologisk gård i Lejre. 
 
I samarbejde med @punalpin får i nu 15% rabat på både Punalpin og PunalpinPLUS, i forbindelse med alle behandlinger i klinikken. 
 
I får koden når I har haft første behandling hos Din Fertilitet, og i bestiller selv tilskuddet på www.punalpin.dk